jég hátán levél
én vagyok az a te nyuszimackód szépen fogyok
micsoda hájfertőben éltem eddig
nem határoztam el hogy fényevő leszek
de igyekszem alkalmazkodni a körülményekhez
a jég hátát is meg lehet enni
senkinek se vagyok a kibaszott nyuszimackója
sötét buja szerelmem képzeld a kristálycukorra
már nem ellenségként tekintek úgy teszem
óvatosan a kávémba nehogy elveszítsek egy
értékes kalóriát is ez nagyon érdekes
a levesnél mennyivel olcsóbb a kávé
s ha nagy ritkán szarok hát az fekete
reggel szédültem pedig meghoztad tegnap
a paprikás csirkét miért nem fekszel le velem
inkább kit érdekel én mostmár mindent kívánok
de mindenkit nem
tudom vasárnap hozol levest meg polcot
remélem a csípőmről lemegy addig pár kiló
a régi könyveket végre lesz hova tenni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 12:29:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 12:29:23