Éjjeli szerelem
K. J.-nek
Vér remegett a falakon,
Azok? Súlyosan suttogtak.
Forró voltál, most hallgatag
Fülledt pára az ablakon
Hullámzó test egy vörös lepelen,
Kéj suhant át megtépett melleden,
Ízed a számban, rajtad a szagom
Meleg kéz simul be a hamvas hajlaton.
Zongorajáték egy élő hangszeren
Vér tapadt kezemen, hátamon
Rajtunk állt a gyönyör
Puha, nedves lábakon!
Nem kell más, a szenvedélyed
Nyelvem hegyén forró véred
Édesen téptük darabokra egymást
Megfáradt kopó, lihegek
Gyűrt testünk egybeforrt
Remegve súgod: Szeretlek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 08:51:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 08:51:32