Szlovákiai balett
havazott. szlovákia csendes falujában
a nővéreimmel szilvesztereztünk.
leitattak és meglett az ára: táncolni
majd flörtölni kezdtem egy lánnyal,
talán áginak hívták, mindegyis, meg-
fogtam a mellét, miközben ők, mint
a mostohák, kamerával a kezükben
sikoltoztak a röhögéstől. több üveg
pezsgő után azt se tudtam, fiú vagyok
vagy lány. ha előveszem anyám
caprice cipőjét és felhúzom, vissza-
emlékszem arra az éjre. ma már szűk
rám, harmincnyolc és feles volt,
most harminckilenc és felest hordok,
elhagyottan fekszik a többi esküvői
cipő között, feketén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 00:09:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 00:09:53