Hölgyválasz
a múlt évben minden éjjel összevertek,
az utcán, aztán a lakásban, néha azt se
tudom, melyik volt az igazi otthonom,
nincsen se lányom, se fiam, se férjem,
de vannak szeretőim és van csókom,
és van úgy, hogy atyámat anyám, ha
letérdel, kurvaként kezeli, nem szabad
megszólalnunk, kivonulunk, mint a
templomból az egerek, ha furulyával
jön a fogó, nem fogadtam esküt, és
nem vagyok nővér, de tapasszák be
számat, mert a sikoltásért külön kell
fizetni az uraknak, a schillinget nem
fogadom el, a forint sem ér sokat,
a hallgatásért marék szívvel fizetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-17 00:08:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-17 00:08:23