tükröm
akárhányszor magamra gondolok,
eszembe jut egy rokonom:
egy erős, de túl önzetlen mágus.
minden este lejár a sarokra a
Saját Bánatba, hallgatja a
zenekart titokban ő a frontember.
mondják, hogy vaj van már
a neve mögött is, ezért kímélik
a hírektől. ő így ismerkedik.
csak akkor beszél, ha kérdezik,
de akkor olyat mond, hogy az
egész terem kiürül. és ő marad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-15 09:30:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-15 09:30:33