Emlék, 2003-ból
a padon ülve nézek rád, noha hosszú
műhajamat –ami éppen barna –
csavargatom, citromos sört szürcsölök
(jó lenne, ha szívószál lenne nálam)
és hát tényleg: zavarban vagyok, mer
hol a szoknyámat nézed, hol meg
a lakkozott körmömet, és elgondolod,
hogy hasítanék végig a hátadon
szex közben, de nem mondasz semmit,
beszéd közben köpködsz, szemüveget
viselsz és rossz a szájszagod, így
kedvellek téged, egyszerűen, és amikor
macival a kezedben pisilsz be,
tisztába teszlek, mint anya gyermekét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-14 19:57:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-14 19:57:22