Schreiber Melinda
Paróka
jaj, mamám,
magammal
viszem a tűt
meg a cérnát.
Melindának
hívnak, viszem
a hajnal-piros
lajbit, viszem,
le is teszem.
a langyik, oh
azok a lányok,
fényes cuccot
gyűjtenek, fel,
a hajra paróka,
indul a móka,
ezt is elveszem
magamnak.
hajol és pucsít,
rózsaszínbe
olvad a punci.
hozok mézet,
viszek Rudit,
szőkébe ragad
a rágógumi,
szedné, de
nem megy
neki, tépi,
tépegeti,
gumival jön
az átok:
róka-móka,
paróka.
a vécében
a mikrofon
a hangos, s
nem te, szét-
kened, de ha
tükörbe nézel,
nézd meg
jól magadat
Melinda,
rózsát varrtál
a melleid közé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-14 19:13:54 Utolsó módosítás ideje: 2011-10-14 19:13:54
|
|
|