Friedrichstrasse
Naplót írok, hogy elfeledjem a hangodat, egyre
füstösebb a képed, ha cigizek, csak a szagodat
érzem, férfiszag. Lucifer-öröm.
Felülök az ágyban, úgy hagyom megvetetlenül,
ülök és gondolkodom. Megírom a következő
sort és könnyezik a szemem
a füsttől. Fényképed égett maradéka az utcára
száll. Elmúlhatna ez a semmiség. Viszontlátom
nevedet az utca sarkán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-14 00:03:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-14 21:39:06