Vezér lesz (Jav.)
Olyan „okos”, hogy illetlenség,
túlbuzog benne a tudat;
meggyőződéses „realista”,
nem kapja el az indulat.
Nem nyafog, ha éhezni lát sok
magyart, cigányt, más földlakót,
„kik munka helyett szaporodnak,
élnek, s nem életrevalók”.
Olyan okos, hogy illetlenség:
hallgatom, pedig felkavar.
Vezér lesz ő majd e hazában,
s akkor nem lehetek magyar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-13 08:17:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-13 08:17:15