Őrült álom
Nyál buborék pattan szét szám sarkában. Keserű íz a torkomban. Agyam haldoklik, információ tengerben fuldoklik. Bambán meredek magam elé, s lassan a gerincembe süppedek. Szemem szárazon, recsegve csukódik be.
Fáj.
Hideg szél mar csontba, bőrbe, hajat tép. Kínzó emlékek rágják húsom, mérgezik a lelkem. Megadom magam. Megadom magam!
Dühít.
Korlát. Korlát jobbról, korlát balról. Mögöttem csak múlt. Árnyék és hamu. Előre menekülni. Űzve, taposva, verve.
Kínoz.
Nevető emberek, gúny, élc csapódik fejemnek. Arcomba vág. Véres hab a számban. Fogak helyett csontszilánk. Lüktető az elmúlás. Szellem nélküli test, s test nélküli szellem. Szemem lassan nyílik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-12 21:46:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-12 21:46:23