Mi összeköt
Harag s a düh, mi összeköt –
Hát hogy legyen, hogy így lehet?
Ezért? Mit egykor úgy hívtunk
és éreztük: csak így lehet?
Nagy dolgok nem, sosem, sehol –
és itt maradtunk szárazon
tenger felől, csak tátogón –
tudjuk: szeretni óceán.
Szemünkben só, kristályütött
a szívünk, hogyha van szívünk.
Már kérdezésnek nincs helye –
szemünkből foly’ tekintetünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-09 21:48:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-09 21:48:37