Ezek szerint
Csapkodó eső friss neszét álommá áztató zajszint
lúgozza kedvem, nedvem, csorran a bézs damasztra
párolgó bitumenéjben akkordok cikáznak: fals mind
csavargók szobrai döntve itt: gomolygó, néma massza.
Haragvó mellem húspokol. Stacey Kentet hallgatod.
Vad, hobó médium vagy, megmászandó sziklaszirt.
Ringat, hogy élsz, a föld meleg, az előszobában alhatok
összes démonom itt hagyom, zuhanok át ezek szerint
Oxigénmaszkban jön fel a Nap, keresztülég az űrön
lódenkabátom ottmaradt, ma nem jutok át a városon.
Metsz a szél, dús korom szitál, bő pulóverem betűröm.
Ludakkal szállok kelet felé, a kozmosz az úr a káoszon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-09 00:18:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-09 00:18:20