nem vagyok több mint amit bennem látsz,
de nem, szerintem még annyi sem,
mert meztelen valóm Te öltözteted a saját
ízlésed szerint és Én nem ellenkeztem,
mivel téged akarlak s ha így fogadsz el,
hát tedd, csak soha ne vetkőztess újra pőrére
mert én csak én vagyok, s mit rám aggattál
azt majd undorral dobod a szemétre