Kenyérbe sütnek
Kenyérbe sütnek hajnalban a pékek
betűkbe bújsz a reggeli címlapon
illata vagy a kávéfeketének
s egy korai versben a rímhalom
is tőled kavarodik úgy össze.
Cipőfűzőmmel vagy egybekötözve -
ha megyek az utcán folyton rádlépek.
Kicsomagollak egy parkban ebédnek
s cigarettával szívlak magamba
mintha te volnál az a nikotin.
A kopasz vágynak vagy kalapja
s én mindig meglátlak valakin.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-06 00:37:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-06 00:37:17