Szembefuthatatalan
Mersz-e szembe futni, a szembefuthatatlannal?
Tudsz-e igazat adni, akinek senki sem.
Vissza rugaszkodni a valósághoz.
Mért ilyen szomorú a nóta?
Mindenkinek fogy a homokóra.
Lerántottam a boldogságot
Mint karácsonyfát gyerek koromban.
A toboz kellett, de nem akarta el engedni.
Velocipédet tolnak közénk, ha megfogja a kezem.
Kegyetlen műszerekkel mérik mennyire szeretem.
Tolató mozdony kazánba lapátolt az idő.
A céltól oly messze el, közös otthon stabil munkahely.
Ők sem tudták bár mondták kemény lesz.
Egymásba szerettek mint Rómeó és Júlia.
A gazdaság és az életfeltétel.
De a háttér hatalom lelökte őket a hegyről.
Ráestek azonban ezek a Mennyország
Heftelve lehegesztett vas kapujára.
Feltörve azt nekünk végül.
A kijáratnál az ördögök, pedig.
Saját magukat felfalhatták fizetségül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 10:08:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 10:08:42