Ének a fiatal Mária Magdolnához
azt mondanám, epekedek
érted, de hisz reszketsz és
minek ide kesergés, sírás,
látod, szeretlek, infantilis
öreg-hangon szólítgatlak
és hajdan talán belém is
remegsz, gyomlálnám a
kertedet Szöulban és ha
kell, Southamptonban is
felásom a földet neked,
mert felnyögsz és – – –
bánat-szavának sírkövét
forgatod, és akit kívántál,
szeret és belül van, nincs
már fájdalom, vigasz van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-04 01:21:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-04 01:21:30