regő, rejtem
lapozni egy könyvet
ekét venni kézbe
felszántani
dönteni mi ugar mi nem
míg a betű-legyek donganak
a papírtrágyán
mintha ebben lenne még valami alázat
ahogy a paraszt
az irodalom tűző Napja alatt izzad
méterről-méterre hajtja magát az állatot
rozsdás kaszák suhannak el lába mellett
a sarlók bumerángjai is mind visszatérnek
és bármikor a kazlak közé keveredhetnek a testrészek
élményeink a széna fojtó illatában
kirakni rég elfelejtettük őket
megoldóképleteinket
már a népdalok sem éneklik meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-03 23:12:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-03 23:13:59