Elgondolkozott akkor önmagában, mások is látták.
Mi lesz ezután, addigra mások is kérdezték.
Vagy szétnyílik a föld, kettéhasad.
Vagy nem.
Mit szólnak ehhez a rózsabimbók?
Ezek az idehordott markolók?
Sáncot építek rózsa lesz a barikád.
Beszélek a nyelvükön.
Támadás!!!