Hitetlen ima
Életre szőtt falikép, szelídre nőtt irgalom, ne hagyj el!
Fektess,
Miként az angyalokat,
Liba-toll felhőbe,
S minthogy a megváltás is
Forintosítva vagyon,
Adj nekem pénzt
És békességet,
Védj meg a gonosz kísértéstől,
Nehogy emberségbe fáradva
Embertelenné legyek.
Miképpen a Földön,
Ott a földben is.
Ámen
(Ja, és adj Jézuskának
egy ingyen csókot,
ha ráadásba kérhetem…)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-03 13:09:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-03 13:09:38