mindegy
(közhely-vers)
soha mindig többé végképp sose
minek folytatni elkezdeni
próbáltam de már talán ha újra
hiába is kéne reménykedni
talán ha mégis tán utoljára
ennyi remény nekünk is kijár
nem lehet az hogy csak nekünk sosem
helyünk van nekünk is lett a világ
a boldogság nem olyan amilyen
képet folyvást festettek nekünk
a festő a boldog ameddig fest
s marad valami terpentinszerű
soha mindig többé a boldogság
értelmezhetetlen szag okság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 22:01:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 22:01:14