- nem méltó -
döntöttél: holnap kezded az életet
kár elsietni, már nem késhetsz
hatvan éve küzdve a beteljesedéssel.
vagy mert lenni kell - - - - -
tolt vonszolt hátra előre egyformán
pocsékul hiánytalan kövér napokon
betelt hasad majdnem
vízihulla, de amaz könnyebb
bizarr gingalló, csendül
zöldül messze rét közel hályog.
szemüvegben törlöd ki, mi
sokaknak tetszett egy-
kor. fatuskó voltál mindig mohos
hiába nap megrohadt hóvirág elfolyt
rajtad a tavasz - - - - - - -
lényegtelen letelt mindegy hogyan
kész mosogatás. inkább hagynád
a fenébe ha csak így nemegészen
tudsz kacér rossz lenni gyáva véle-
tlen jó. igened nem igen nemed
nem nem vagy magad most se,
féligélet féligmegbánás - kevésnek
sokat adtál soknak keveset.
sekélyes árkod szélesen
üres magába húzna
bárkit
elcsúsztál elcsúsztak rajtad
méltatlan
nem bántalak szóval nem
érdemled meg kár talán érted
halj meg – csak ennyi – nem lehetsz.
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 21:53:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 22:54:59