ez
még föld ugyan
de ege már nem pirul
füstösablakú
rajta kisebb-nagyobb
csillagok hunyorognak:
hol vörösek
hol sárgák
hol kékeurópa
hol multi-kolór
hol nincs óvszer
hol automatikus
a vonalkód
a védjegy
a hazát virtuálissá
a szülőföldet nemzetközivé
avatta
az élelmiszerjegyek gazdasági
melléképületekkel táplálkoznak
munkásbuszok járnak a bankokba
és börtönőrök szállnak ki belőlük
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-02 18:58:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-02 18:58:33