ígyisúgyis
és játékaid sem kellenek
már ki ez az idegen ki-
cserélted magad vele csupán
remélem nem hiába minden
fürtöd a régi ez a fő
mit sejtet hogy nem szól
szád addig sem fáj
fejem tudja ráfért
a mosás nem tünteti el
foltunkat szívalakú gyerekes
nehéz iskolatáska
hideg buszmegálló teleken
elbírom kibírom téged nem
bánt ó légy boldog úgy ahogy
tetszik vadócságod másnak nem
nekem
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-10-01 09:18:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-10-01 11:34:25