Póker ABC
Előfordul az többször
Bizony az ember blöfföl
Az is lehet, csak félblöff
A flösshúzó még nem flöss
Ha megtanult már dobni
Tudja a tétet hozni
És elcsíphet egy ász párt
Ha lapja sorra vált át
Csak lenne önuralma
Kezébe nem csak alma
Lenne, de aranyalma
Gyűlhetne nagy halomba
Ha jókor lenne bátor
Akkor a gazdagságtól
Már nem választanák el
Semmi ostoba érvvel
No, mert sokan nem értik
Se egészen, se félig
Hogy nem a vakszerencse
Dönti el azt hogy nyersz-e
Hogy van valószinűség
Van mérlegelhető tét
Hogy idegek csatáznak
Mikor dobásra várnak
Hogy kicsiben az élet
Hogy emeled a tétet
Licitre mégy vagy eldobsz
Ha kétélű a várt flop
És nem keresed másba
Nem mondod sors hibája
Ha neked éppen nem megy
S melletted éppen nyernek
Nem sírsz, micsoda mákja
Van, hogy ez mégse járja
Ide is kell alázat
Elviselni ha másnak
Jár épp a lap, kivárni
Mikor kell harcba szállni
Megtanulni kitérni
És olyankor csak nézni
Ellesni hogy csinálják
Mások a pókerszakmát
Tanulni a hibákból
Tudni, hogy nyerni nem „lol”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-30 16:45:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-30 16:45:49