Kisebb elégia
segg a fejbe, test a szemnek, haj
de kell, vár a pokol, Dante szólogat,
kapd el a legyet, légy ura, nincsen
helyben a semmi sem, istent ne
féltsd, fojtogat eleget, torkot meg
mellet, ne szerénykedj, mondod,
te is fogod, te is fogod, amit ha kell,
ha nem. félek, bizony, nyöszörgök,
no nem azért, mert meggyötört,
kéjnek évadján elszökött, meg ott
hagyott, oszt jó napot, fel ne fogd,
hisz nincsen ott, de jaj, hát tényleg,
tenyérben a képe, kimászok belőle
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-29 00:52:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-29 00:52:36