Szélcsend?
Ha szélcsend van
még akkor is
viharban kóvályogva
lesújtani képtelen
villámként létezem
kifeszülve a föld
és az ég között -
védtelen...
örök tűz és vízpermet
sistereg a szememben -
úgy rázol...
Te vagy az üveg,
az akvárium
s nincs kanalam -
halálom körülöttem úszkál:
ő az aranyhalam -
előbb avagy
késeileg utóbb
kifogod már
Rozmárként maradva itt
lengek mint avas virágszál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-28 18:39:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-28 18:39:36