Házfalakról csorgó árnyék
Utánam nyúl,
Nem vagyok játék
Szervezetten támad
A fájdalom
Lecsorog a mellkasomon
Ágyékomba mar
A félelem
Érzem
Közel a végzetem
Leheletét
Bársony fedi
Pedig nem kell
Bújni neki
Mert látom
Ott áll a sarkon
Megadom a tartozásom