B
Ne mondj semmit. Úgysem a szavak beszélnek.
Nem, nem itt lakik a kegyelem. Hogy a szerelem?
Viccel? A környékről is elhurcolták a lehetőségek,
kutyákkal jöttek éjnek évadján, beszélték sokáig,
azóta lehulltak a csillagokkal, a nevekkel együtt.
Nem veszi fel senki, csak a sajátját viszi,
amit ráadtak, mint kabátot a casinoban kifelé jövet.
Az adott anyagok felhasználásának
szertartásaiba húzódott vissza a boldogság, uram.
Igaza van, tudom, ez zord világ. Lehetne másmilyen,
de látja ott azt a piramist? A babiloni szajha lakja,
még aki ellene prédikál, az is vele van.
Tudom, hogy nincsen piramis, se szajha.
Cöli-bált tart a remete rend. Minden út oda vezet.
Melegítsd meg a töltött káposztát,
udvarolj az emlékeidnek ,
fizess testért a testnek,
adj pénzt felekezetnek.
Lesikálja a nap a csillagokat az égről,
reményt növeszt, ami felér az égig.
Jancsikályha fával, sok fával. Tűz.
IFA-val menj a mennybe, harapj szerelembe.
Mit mondott? Mennybe, szerelembe? Nem vesz részt népszámláláson,
szabálysértés! Uram, ne harapjon a patákra.
Aztán felfutnak a rózsák a fára,
illatozzák őket nagyon,
gyerekekkel együtt nevetnek.
Nagy kerítések mögött a lányoknak látszó lények szépen
felöltöznek, hátha így be engedik őket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-27 12:05:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-27 12:05:12