Karusszel
Forog, forog, pörög ez a világ
s meg van pakolva rendesen...
túl az alap dolgokon (víz, növény
és állatok, föld, erdők, hegyek)
több mint hatmilliárd ember
izeg-mozog tolong él és meghal
több-kevésbé csendesen...
Mennyi minden történik itt
s mindenfelé s milyen kevésnek
látszik külön-külön mindez...
Milyen keveset számítunk -
s egymásnak milyen sokat,
Édesem, mi ketten... többet
talán, ha nem más - lehetetlen...
2009
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-26 17:54:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-26 17:54:59