időparázs
időparázs
engem már megért az idő
be kéne fejezni tudom
én s éppen úgy tudja ezt ő -
ideje menni hisz minden
jó elmúlt nincs többé jövő
egy távozó van csak s az én
vagyok pont ahogy tavasz nyár
közeledtén múlnak fagyok
s elmegyünk mind mind elmegyünk
de visszajövés az nem lesz
egyirányú innen az út
füstködös reggeleken az
ébredés mint a halál oly
könnyű és pontosan olyan
nehéz - minderre felteszi
a koronát hogy be s kitölt
az idő mint valami rút
pempő méreg kobramarás -
kiszív magamból
mint gyümölcsből
cukrot a darázs...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-24 15:02:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-24 15:02:59