Baka Körvadászatára
Tó – és képe tükör Tükör e kép mint
mind Rezeg a hártyán És őszülő asztal
a táj De nincsenek szereplők Csak a
szeplők… Itt is és ott Rogyás az van még
Mindig is lesz .. Vadászat is Nyílt és titkolt
Döglünk mint a (minta-) halak Se cél már
se kereszt Másképp a szerveződés Bár
ugyanaz a lényeg mint a helytartó fölötti
Kisbakancsnál No és a fagy – arra meg a
kánikula S nem lesznek árkok Nem lesz
látható ahol ahonnan ahogy a vér szivárog
Mármint az a része amit kárba veszni hagynak
Hisz az elsődleges jelszó az lesz hasznosítani
mindent Nem ám neked…De hát
ez is így volt mindig Csak a hatékonyság nem
Pár százalékkal már feljebb A többi csak kam
Vissza vagyunk verve Homálytalanul
Ha belenézel egy tükörbe a homlokod
alatt két kanül agyadba merítve kanál
És igaz hogy akkor régen csak
végül is homályos tükrök voltak –
csiszolgatott dörzsölt fémlapok…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-22 19:33:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-22 19:33:26