Múlthéten
Múlthéten
A múlthéten még halni akartam
Elmúlni, elbukni, de minden hasztalan.
Akartam mélyen elrohadni lent a szikes földben
Férgek lakomája lenni a hideg sötétben.
Akartam sárgára fonnyadni
Süppedni gyökerek közé
Elszökni, elbújni a fénytől
Gesztenye héj csónakom mögé.
Vetettem volna testemet trágyaként
Muhar és kóró ehető tárgyaként.
De jött a nagy hal gyomrában Jónás
Utánam ásott, és lökött megint a fényre pajtás!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-21 23:39:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-21 23:39:22