Ma történt
Talpig fehér szomorúságba öltöztetem magam.
Munkát adjatok a népnek!
Nagy gond rollerozik az utcán
haja szétáll, arca zilált
ezt kiabálja: Őt is kirúgták!
Akkor azonban lemegy a Hold
felkelteni a Napot,
az meg feljön
a vámpírok mind megégnek.
Aztán az emberek az utcára mennek.
Tüntetés lesz Pesten!
A politikusokat szidja,
nem tudja, mi lesz.
Mindenkivel egyszerre hallgat.
Hazudik, aki tudja, mi lesz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-21 21:09:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-27 23:26:23