Micimackó
Mutassál szebb világot
Ne törj össze minden álmot.
Van esély a boldogságra.
Látod nem vagyok bezárva.
Persze lehet harcolni
Keresztre is feszíttetheted magad..
De mit érsz el vele, hogy majd odaát.
Ott legyél boldog ahol vagy.
Különben is elég csak hátradőlni.
A gonosz magát fogja megölni.
De nagyon nehéz lesz.
Bele gondolni az igazságba
Csak a tétlen törhet boldogságra.
Viszont ha majd menni kell
Azt úgy is fogod látni.
Addig meg nem érdemes kiabálni.
Három dolgod van csak Istenben hinni.
Jónak lenni. Szeretni amit lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-20 20:01:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-20 20:01:17