Élni jó
Elkapott a depresszió,
pedig mormolgatom, hogy élni jó, élni jó,
de nem segítenek a szavak,
érzem, beszakad a föld a talpam alatt.
és zuhanok a vízhangos ciszternákba,
dübörgő andezitfolyosókon át
a szunnyadó vulkánok tövéig,
egészen a sántakovácsok műhelyébe,
kalapácsok, üllők döndülése mellkasomban,
mert új szívet hevenyésznek nekem,
ami még lágy, képlékeny,
hogy belemarjam, beletépjem,
élni jó, élni jó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-20 12:05:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-20 13:18:13