Fűtenyészet
Olyan a hús mint a fű
úgy tenyész úgy legelik
úgy aratják le ki és be
és láss csodát annyira a
tartalma sem más...
A rája mája
a máj ha rája
A szél a wind a rim
the edge the holy fr
ail hát mind mind az
a francos lobogás -
just get swept away
nem vár rád itt más
Nem érted édesbédes
mert többnyire külön
alszunk akkora űr
van köztünk nincs
olyan hajnalhasadás -
egyfolytában érted sír
a szám mint szépséged
dicsérő körmenet a könny
belül a mardosó őrület
/belül a könny mardosó őrület/
Hajnali hasad ás bár
nem temet el egészen
a sás Párálló a kínnal
teli messzeség átlóg pár
átló ál-lovak húzzák az
igát mindenfelé kóbor igék
s nem igenelnek a nemek
senki nem mondja e
lég a gázból már hogy
mennyi s minő gőzpárát
lövell ki s mivégre ez az ég…
Megy háton fekve
át a hegyháton a
völgy - majd svédcsavar
felpúpol s ő a domb
orú hemperedő redő -
ám szikla mi megyen
belé s lövellő tűz -
ó de dodonai ledér...
a könny összevissza
mardosva már - ó hogy
mennyire zavaros ez az egész
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-16 18:57:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-16 18:57:37