Beszljünk most erről
Kezd idegesíteni az összes vers,
amelyik mint az enyémek, csak a negatív.
Mert negatív az átélés. Mert negatívban élünk.
Az ördög sugározza az életet nekünk.
Azért van ez. Valaki pusztítsa el!!!
Ki is írom a Darth Vader pályázatot.
A nyertes esélyt kap a megváltásra.
Az irodalom pedig nem lehet
tanult sznobok privilégiuma.
Az irodalom mindenkié, ha akarja.
Nem azért torzítja magát stílusra
az ember, hogy ne vegyék komolyan.
Valamiféle belső tiltakozás
kicsapódása. Tény, hogy megérettünk a pusztulásra.
Tudatmódosítás, műhold, beszéljünk most erről.
Az egész föld be van hálózva, rádiótelefonok összekötve műholdakkal,
és simán befolyásolják gondolatainkat.
Drábik János után így hangzik a mondás, le vagyunk drábikozva.
Ha a világról gondolsz, jobb ha ezt is berakod a tarsolyba,
A fejfájás szinte állandóra van kapcsolva.
Tanuld meg élvezni a rosszat. Úgy, hogy te jó vagy.
Én azt hiszem, úgy érzem, el fog jönni a vége.
Nem is sokára ezt mutatja minden.
A jók jutalmat kapnak a kijáratnál.
Medvecukrot. A rosszak meg két medvecukrot.
Megyünk együtt, a jók rosszak odátra.
Ott is nekiesünk egymásnak.
Jön majd a mennyőrség, és idedob.
A jó öreg vasvilláshoz vágyni! Vágyni olyan, mint
a szúnyognak a lámpafény, csak az kell, semmi más.
Jó az élet, egy csoda, kétségtelen tényleg az.
De nem bírtam megemelni a hamutartót erővel.
Miért nem? olyan jó lenne egy kis varázs az életbe.
A kutyám nem tudja ezt, van az a valóság,
ahol olyan okosak vagyunk mint a kutyám hozzám képest.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-15 20:13:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-21 21:50:01