szó
az emlékezés már nem
teremt(és)történet
csak fogyaszt és őröl
ha nem vagy
tulajdonnevekre korlátozódik
Európa
politikai földrajzra
Izrael
alatt
a megszabadított Babilon
anyaméhében álom nélküli angyalok
test nélküli szörnyekkel szeretkeznek
a
vers(logika)
a megejtés eszköze -
a szép már nem vágy csak ha birtok
a jó már nem igaz csak ha kifizetődő
a bér nem fizetés csak vérdíj
az igaz már hazugság se
hanem frenetikus önpusztítás
a test testetlen orgia feltétele
lelked ultrahangjai reménytelenül halnak el
csillagsorsra jutott templomaid sorra összeomlanak
imára szorult ajkadon átok szüremlik át
már észre se veszed hangodból mi szól
a hangzat másban
szózat egyben
hangod:
- elbűvölten reszketsz a gyönyörtől
pedig valahol egy szó születik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-14 08:27:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-14 09:38:37