VALLOMÁS HELYETT. A láthatatlan Múzsához II.
Nem hazudtam sohasem,
Igaz utat szeretem.
Neked csak az igazat,
Sohasem a hamisat
Mondtam minden szavammal,
Minden gondolatommal.
Kitártam a szívemet,
Barátkozó lelkemet.
Bizalom és barátság,
Nem pedig a hamisság
Járja át a lényemet,
Gyarló földi létemet.
Keresem a boldogságot,
Úgy viszem az áldott lángot
Amikor a Múzsa csókja
Homlokomat aranyozza.
Ösztönöz hogy bízz magadban,
Ne a rosszban, kárhozatban.
Ez vagyok én,szerény pontja,
Földi létnek kis lakója.
Zirc, 2004. 02. 04.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.