Nézem az ablakon beszűrődő fényt,
ahogyan táncolnak benne a porszemek.
Mint megannyi apró bolygó, keringnek egymás körül
talán az egyiken laknak apró emberek.
Valaki nézi az ablakon beszűrődő fényt,
ahogyan táncolnak benne a porszemek.
Mint megannyi apró bolygó, keringnek egymás körül
talán az egyiken ott lakunk mi emberek.