ez az a füst, a cserfanyarú. a gyerekkori. az utcánkbeli. a szemmaró.
mustbűz szökik. szökik valahonnan, a messzi kertek alól.
idegen öregasszony tereget. az idegen. kontya szürke, lila a térde.
játszótér. épp az. itt-ott még füves. és sehol a hinták, seholse.