szentivánéj (jav.)
láttam az ördögöt átkozott
ki árthat az őskajánnak fenetudja
duj duj duj uj uj ujj danaduj
táborunkban sátorozott kólát kért
dupla jéggel lányhangon trillázva:
furulyázz még
hozzám m m mézet nyújtott – nyelvem csípős ne legyen –
sokat sejtetően sokat ejtetően
gubbasztottak a rigók makkokat
vert a tölgy makkokat az öreghölgy
szégyenteljes
gally voltam ringtam letörtek ropogtam
enni adtam a tűznek civilizáció előtti
tűz voltam
én voltam
égés voltam
beléolvadtam ételedbe látod
tűzbe teszem érted kezem
hadd ismerjelek csak gyereknek ne nézz elég
bajom hogy az vagyok nem olyan mint a többi
kevesebb is több is más más
szoknyák alatt ne de ne kezek de ne de
kilóg a lóláb -
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-06 14:06:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-06 14:06:03