Hangulatok- Szerelem
Pillantásom, mint az inga
szemed, ajkad oda vissza
lényedtől megrészegülve
heverek le, le a fűre.
Éhes harkály szívdobogás
csak te csak te és senki más.
Felnézek rád édes bálvány
Éj-szalag haj, szem-szivárvány
csípőd völgye, édes dombok
életemről én lemondok,
csak légy enyém, csak ma éjjel
ölelj át a csillagfénnyel!
Szíved dobol tenyerembe
csókod íze visz a mennybe,
és ha ott hagy, azt se bánom
hisz lehet-e szebb halálom?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-05 13:06:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-05 13:06:42