távcsővel
nézel
nézlek
mozdulsz
mozdulok
mosolygsz
mosolygok
megmosolyoglak téged annyira
hogy megered az eső
menedéknek néztelek és
megindítottad
az esőt
martini és vodka hull az égből
fullrészegek leszünk mind a ketten
te az esőtől én tőled
várom a csodát
látsz
látlak
minél távolabb kerülsz tőlem
annál közelebb kerülök hozzád
és
tőled akarom megtudni
milyen is a globális szex.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-04 02:14:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-04 02:14:15