Még itt vgyok.Szeress!!!
Sugarak jönnek mindenhonnan.
Sugárzik minden, nekem még a gravitáció is sugár,
sugároznak Krisztus stációi is.
Fájdalmak pajszerozzák fejem,
ki akar törni a homloklebeny.
Egy fény bevilágított a sötétbe.
Minőségi szeretet, hallom a nevedet.
Előre megmondtad a végzeted.
Várj még, betakarózhatunk hazugsággal is akár,
csak ne fázzunk, és együtt legyünk.
Minden amink van, elég a szerelemhez.
Az Isten adta nekünk kegyelemből,
hogy tudjuk milyen a mennyben.
Pontosan olyan, mint ölelkezni boldog szerelemben.
Csak bocsássa meg bűneinket, beláttam az igazát.
Építi már a nagy Magyarországot, az új hazát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-09-01 21:25:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-09-01 21:25:45