Idegen Város( jav sor)
Idegen Város
Szürke beton űz, bűz száll a levegőbe, ha beengedik
ott marad, nincs otthon, a játszótér sem enyém,
macskakövektől mentes kutyaszaros járdára lépve
vonat fütty, hangos, éles, „ÉBREDJ!” nem köszönöm,
a szilánkokkal szórt sziget, integető rendőr, piros lámpa,
gyűlöllek, kifosztott lélekkel futok a zebrán, mert szabad,
nekem ne mond, mert itt én vagyok idegen, és ez egy város.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-29 23:13:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-29 23:15:00