fogadalom
nem semmi nő úgy
képzelte a házasság kész
szappanopera giccs-csók
csattog az igazival a lávból
ki sem áll de hamar rájött
a doktor bár jó kis fogás
nem lovagibb mint egy ács
azért küldte messzi az asszonyka
hites férjeurát mondván
nem ronthatod el éjszakám
szart az erkölcsbe meg az
evangéliumba a templompad
nem eléggé cseszte ki valagát
nyuzga legény aludt a másik
szobában azzal akarta
felnyársaltatni magát csakhogy
nem jött össze szegénynek
szivárványos legyecske volt ki a
póknagyság hálójába beszállt
ez sem szaggat szét sebaj
gondolta ha buzi legyen buzi
megjárja csúnyául így lett
homofóbiás és megfogadta
férfi több nem kell ezután
2011
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-29 21:18:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-29 21:18:39