Radikálisok
Nem marad más csak por és üszök
Utánuk. Átható pernye-szag
S nincs az a teremtő, aki a porba
Leszáll és újra mindent összerak
Tagadd meg apád, tagadd meg anyád
Tagadj minden valós vagy vélt hitet
A másság örve alatt vagy ellen
*Lángban áll minden tenger és sziget
Féllábú ólomkatona a tűzben
Szétolvadsz. Dőlnek a szekértáborok
És míg zsugorodsz, látod: körülötted
Nincsen más csak romok, romok, romok
*Utalás egy Verne címre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-28 15:15:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-28 15:15:49