Lesből támad
Nincs, aki megöleljen, még egy érintést sem kapok,
az van, amit magamnak adok. Árva vagyok.
Mindenre egyedül.
Nem bírtam számban sikert vinni, mint Vuk a társát,
hogy lerakjam kedvesem elé, neked vadásztam.
Drága kiskutyám, aki mindig velem van,
ő nem hagyott el egyedül.
Speedyke, ez úton köszönöm neked,
Te mindig úgy örülsz, ha hazaérkezem.
Szenvedek hosszan, lassan, biztosan.
Megy egy darabig, észre sem veszem,
majd lesből támad, utolér, rám üvölt,
nincsen kedvesem.
Mindenemet szégyellem.
Álmaimban ölelek,
öledbe bújtatsz. Sírok, mint kisgyerek,
bántottak, nem bírok olyan lenni,
akiből nem lehet kiszeretni,
akit csak úgy, önmagáért lehetne.
Csúnya vagyok. Szegény.
Lelkibeteg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-24 20:19:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-24 20:19:23