Visszhangok
Visszhangok
Jól vagyok, vagyok, vagyok
Fontos vagyok, vagyok, vagyok
Lélegzem még, még, még
Dobban a szívem még, még, még
Nézlek még, még, még
Még, még, még, még, még, még, még, még, még, még, még…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-21 22:27:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-21 22:27:51